Barion Pixel

Ki vagyok én?

Üdvözletem, Balog Szabolcs vagyok. Évek óta elkötelezett vagyok a marketing területén, és folyamatosan képzem magam a szakmában. Egyéni vállalkozóként több éve tevékenykedem, és rendkívül fontosnak tartom az igazi munka értékét. Sokan tévesen hiszik, hogy a vállalkozók csak könnyű pénzt keresnek, de valójában ez távol áll a valóságtól. Önmagam is egykor ebben a tévhitben éltem, de mára rájöttem, hogy a sikeres vállalkozóknak is keményen kell dolgozniuk.

A vállalkozásom előtt 13 évig egy gyárban dolgoztam három műszakban, ami rendkívül megterhelő volt. Sokszor dolgoztam hosszú órákat, és még a hétvégi napok sem jelentettek számomra pihenést.

Emlékszem, hogy különösen utáltam az „ingyen munkákat”, például az ebédszüneteket, amikor is a munkát kellett ledolgozni. A gyári környezet és a vezetők is sokszor frusztrálóak voltak, és a fizetés sem volt megfelelő. Ezek a nehézségek arra ösztönöztek, hogy keressem a kiutat.

Mivel szenvedélyesen zenéltem és tanultam, miközben teljes munkaidőben dolgoztam, úgy döntöttem, hogy lépéseket teszek a vállalkozásom felé.
Első honlapjaimat elkészítettem, és lassan kezdtem elterjedni a szolgáltatásaimmal, mint esküvői DJ és FL Studio Akadémia tananyagok készítője. Így lépésről lépésre vállalkozóvá váltam. Tudom, hogy nem mindig könnyű, és a munkaidő hosszú lehet, de most saját magamnak dolgozom, és nincs ennél jobb érzés.

Most segítek neked abban, hogy te is a saját vállalkozásod vezetőjévé válj. Tudom, hogy az út nem mindig könnyű, de én is a nulláról kezdtem, és saját tapasztalataimat és tudásomat használom azáltal, hogy olyan tananyagokat készítek, amelyek segítenek neked elindulni. Ha én képes voltam rá, biztos vagyok benne, hogy neked is sikerülhet!