Barion Pixel

Ingyenes anyagok

“A kérdések arra ösztönöznek, hogy válaszokat keressen az ember.”

(Venczel Vera)

Ingyenes anyagok

“A kérdések arra ösztönöznek, hogy válaszokat keressen az ember.”  (Venczel Vera)

Nézd meg az ingyenes anyagokat, mert ezek is hasznosak!

MARKETING CSEKKLISTA

Tudd meg mi az a 20 dolog, ami kell egy jó marketinghez! Kérd ingyenesen a csekklistát.
Ezen az oldalon összeszedtem az összes programot és oldalt, ami elengedhetetlen egy jó marketinghez. Ha ezeket megtanulod használni, akkor hamarosan sokkal jobban fog menni a vállalkozásod. 

LEGYEN DIGITÁLIS ALÁÍRÁSOD

Megmutatom, hogyan legyen digitális aláírásod. Digitális aláírással bizalmat keltesz az ügyfeleidben. Használd az elkészült aláírásod a honlapodon vagy e-malben. Ha megcsinálod garantálom, hogy mindenhol ezt fogod használni. A digitális aláírás már alap egy vállalkozásnál.

HOGYAN KEZELD JÓL AZ IDŐDET

Tudd meg, hogyan kezeld jól az idődet. Nincs időd semmire? Most megtanítom, hogyan osszd be a napodat és ezáltal hasznosabb lesz a napi rutinod. Én is ezt használom, így garantálom, hogy úgy fekszel le, hogy amit elterveztél azt meg is csinálod. Csak kövesd a módszert!

LEGYEN SAJÁT ZENÉD

Most közel másfél órányi videós tananyagot adok, hogy megismerd és megtanuld az FL Studio használatát. Aztán jöhetnek a saját dalok és remixek. 2022-ben legyél te is Youtube sztár. Közérthető videós segítség a téma szakértőjétől.

TERVEZD MEG ELŐRE A POSZTJAID

Használd ezt a 30 napos közösségi tervezőt illetve a tippeket akár egy évre is. Mostantól nem kell gondolkodnod, hogy mit ossz meg napi szinten a közösségi médiában. Egy nap alatt elkészítheted így a havi posztjaid.

Ha elakadnál, akkor a zárt facebook csoportban mindig kapsz választ és segítséget sőt új tippeket is.

Nézd meg a Youtube csatornámat is. Ha tetszik iratkozz fel, hogy mindig értesülj a friss videókról!

Iratkozz fel!

(Ne maradj le az újdonságokról!)

Feliratkozás